Initiated by

We use cookies & scripts to analyse our traffic.

Accept
14 December — Curaçao

Vacature: lokale coördinator

Word jij onze lokale coördinator in Curacao?
Wij zijn op zoek naar een coördinator, woonachtig in Curaçao, die het leuk lijkt het Future Goals programma te begeleiden op het eiland. Heb jij een voorliefde voor voetbal en lesgeven? Ben je in staat projecten van A tot Z te begeleiden? En lijkt het je leuk een groep jonge coaches aan te sturen en gezamenlijk zoveel mogelijk scholen op het eiland in beweging te brengen? Dan is dit dé functie voor jou!

Future Goals
Future Goals is een initiatief van AFC Ajax en Sandals Resorts, waarin we de volgende generatie inspireren via de kracht van voetbal. Het programma, waarbij kleurrijke doeltjes op creatieve wijze worden vervaardigd van gerecycled plastic en oude visnetten uit de oceaan, staat symbool voor het spelplezier van vandaag en de kansen van morgen.

Voetbal wordt ingezet als middel om kinderen ‘life skills’ en het belang van goed omgaan met hun leefomgeving bij te brengen. Als coördinator begeleid je onder andere het 8-weeks programma dat door lokaal opgeleide Future Coaches wordt gegeven aan groepen 6 van basisscholen.

Interesse? Stuur dan een korte motivatie en CV naar info@futuregoals.com. Reageren kan tot en met 11 januari 2023.

Functieomschrijving
Je bent als coördinator verantwoordelijk voor het Future Goals programma op Curaçao. Dit betekent dat je op dagelijkse basis schakelt met scholen en coaches en zorgt dat het programma soepeltjes loopt. Je spreekt zowel Nederlands als Papiaments en hebt een sterk lokaal netwerk. Je zet je enthousiasme in om scholen te koppelen aan de juiste coaches. En je draait je hand er niet voor om als je ook zelf een keer een les moet verzorgen.

Wie zoeken we?

 • Minimaal 3 jaar (relevante) werkervaring
 • Minimaal 20 uur per week beschikbaar (start begin februari 2023)
 • Iemand die zelfstandig kan werken
 • Iemand met een proactieve houding
 • Ervaring in zowel stakeholder- als projectmanagement
 • Pré: ervaring als sport- of voetbaltrainer

Wat bieden we?

 • Een marktconform salaris
 • Veel vrijheid: je kunt de functie naar eigen inzicht invullen
 • Een kans bij te dragen aan een mooi initiatief voor de basisschoolleerlingen van Curaçao
 • Een opleiding tot Future Coach door de Ajax Coaching Academy (4 en 5 februari tussen 09:00 en 14:00 uur en 8 en 9 februari tussen 17:00 en 21:00, digitaal een les inhalen is eventueel mogelijk)
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als voetbal trainer. De Ajax Coaching Academy verzorgt interne opleidingen voor medewerkers. Kijk voor het aanbod hier.

Involukrá Bo Mes

Si bo tin algun pregunta tokante Future Goals, bo ke ta involukrá, o bo ta representando bo skol básiko, nos ke tende di bo!