Initiated by

We use cookies & scripts to analyse our traffic.

Accept
9 December — Curaçao

Vacature: Future Coach

Word jij één van onze Future Coaches?

Van 1 februari tot 12 februari 2023 is AFC Ajax in Curaçao om de opleiding tot Future Goals Coach te verzorgen. Als coach geven we je de kans als (bij)baan aan de slag te gaan en het Future Goals programma te verzorgen voor de groepen 6 van basisscholen op het eiland. Het programma gebruikt de kracht en het plezier van voetbal om kinderen ‘life skills’ en het belang van goed omgaan met hun leefomgeving te leren.

Interesse? Aanmelden kan via een mail naar info@futuregoals.com en vergeet niet een korte motivatie en CV mee te sturen! Aanmelden kan tot 11 januari 2023.

Vereisten

  • Affiniteit met het geven van (sport)lessen
  • Woonachtig in Curaçao
  • Minimaal 4 uur per week beschikbaar
  • Talen: Nederlands & Papiaments
  • Beschikbaar op 4 en 5 februari tussen 09:00 en 14:00 uur en 8 en 9 februari tussen 17:00 en 21:00 uur voor de opleiding (mocht je 1 opleidingsmoment niet kunnen is het mogelijk deze digitaal in te halen)
  • Word je geselecteerd als Future Coach heb je tevens de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als voetbal trainer. De Ajax Coaching Academy verzorgt interne opleidingen voor medewerkers. Kijk voor het aanbod hier.

Future Goals is een initiatief van AFC Ajax en Sandals Resorts. Meer weten over het programma, kijk op deze pagina.

Get involved

Do you have a question about Future Goals? Want to get involved? Or are you representing a primary school and want to enroll? We would like to hear from you!